Registracija

Automatsko logiranje sa Facebookom...

Registracija - prijavite se - besplatno je!

( * ) znači obavezna polja


Odaberite korisničko ime i lozinku
(4 do 12 alfanumeričkih znakova koji ne sadrže nikakve posebne znakove)


  Uvjeti korištenja - Kolekcije.com

     1. Registracijom pristajete na uvjete korištenja ove stranice te ste suglasni sa svim uvjetima i pravilima korištenja. Ukoliko iz nekih razloga ne možete prihvatiti naše uvjete molimo da ne koristitie ovu stranicu.

     2.  Registracija je besplatna za prodavatelje i kupce. Registracijski proces je jednostavan. Korisnik je dužan dati ispravne osobne podatke prilikom registracije. Za neispravne podatke korisnik snosi odgovornost propisanu zakonom.

     3. Korisnici na našim stranicama ne plaćaju proviziju za prodane predmete.

     4. Korisnici su odgovorni za sav sadržaj koji postave na našu stranicu. Kolekcije.com ne odgovara za bilo kakva potraživanja trećih osoba te su korisnici dužni prihvatiti odgovornost za bilo kakve zahtjeve od strane trećih osoba.

     5. Prihvaćanjem općih uvjeta korisnici prihvaćaju da Kolekcije.com nemaju odgovornost zbog bilo kakve neželjene posljedice proizašle iz transakcija među korisnicima. Kolekcije.com ne jamče za predmete koji su stavljeni na stranicu te se odriču odgovornosti ukoliko predmet nije u skladu sa slikom ili opisom.    

     6. Korisnici se obvezuju da neće objavljivati oglase ili aukcije koji krše autorska prava ili koji su u suprotnosti sa zakonom i ostalim propisima.

     7. Kolekcije.com ima pravo uređivanja, brisanja ili neobjavljivanja oglasa koji nije u skladu sa zakonom.

     8. Ni u kojem slučaju Kolekcije.com ne može biti odgovoran za bilo kakvu štetu (uključujući štete za gubitak podataka ili profita, odnosno zbog prekida poslovanja,) koja proizlazi iz korištenja ili nemogućnosti korištenja materijala na Kolekcije.com internet stranicama,

     9. Materijali koji se pojavljuju na Kolekcije.com web-stranicama mogu sadržavati tehničke, tipografske ili fotografske pogreške. Kolekcije.com ne jamči da će bilo koji od tih materijala biti točan, potpun ili vjerodostojan.

    10. Zabranjeno je kopiranje djelomično ili potpuno podataka sa ove stranice u bilo koje svrhe bez pismenog odobrenja  vlasnika domene.

    11. U slučaju tehničkih problema ili nedostupnosti stranice Kolekcije.com ne snose odgovornost za proizašlu štetu u  vidu nerealiziranih aukcija ili brisanja oglasa i aukcija sa naših stranica. Zadržavamo pravo ponovnog produženja oglasa ili aukcija  na našim stranicama.

    12. Izričito je zabranjeno postavljane linkova prema drugim sličnim stranicama.

    13. Objavom oglasa Kolekcije.com zadržava pravo da cijele ili određene dijelove oglasa ili aukcija objavi u drugim medijima.

    14. Kolekcije.com ima pravo opomenuti ili izbrisati one korisnike koji ometaju rad stranice ili ne prihvate uvjete i pravila korištenja te poduzeti određene mjere prema važečim zakonima. Korisnici su dužni prijaviti bilo kakve nedozvoljene radnje i aktivnosti od strane drugih članova.

    15. Ukoliko koristite linkove na druge web stranice sa naših stranica korištenje takovih linkova ili web stranica je isključivo na odgovornost korisnika. Kolekcije.com neće odgovarati za eventualnu štetu prouzročenu korištenjem sadržaja tih stranica.

    16. Temeljem posebnih regulacija dužni smo vas informirati da prilikom korištenja naših stranica naša stranica pohranjuje cookieje. Ova opcija je potrebna kako bi se omogučilo da imate brzu i učinkovitu uslugu s naše strane. Zakonska je obveza da za prikupljanje podataka prije njihova pohranjivanja treba vaš pristanak. Kolekcije.com smatra da nastavkom korištenja naše stranice dajete pristanak za pohranjivanje cookieja.

    17. Kolekcije.com može promijeniti ove uvjete korištenja za svoje web stranice u bilo kojem trenutku bez prethodne najave. Korisnici su dužni pratiti sve promjene i pravila te se smatra da danom objave prihvaćate sve objavljene izmjene. 

Web Analytics